Project Description

Projektbeskrivelse:

Til denne opgave var design-people gået sammen med Develco Products, og stillede udfordringen i at skabe en vindende smart home oplevelse.

Ud fra en given målgruppe og tema var det designteamets opgave, at skabe en løsning specifikt målrettet dem. Desuden skulle løsningen indeholde minimum et produkt fra Develco Products. Den givne målgruppe var ”super-user”. Temaet denne målgruppe skulle kombineres med var ”Convenience and wellbeing”.

Baseret på research valgte teamet at fokusere på indeklima i hjemmet. Mange danskere har problemer med indeklimaet i deres hjem og selvom det anbefales at lufte ud to til fem gange dagligt, er det langt fra de fleste der husker det. På baggrund af dette blev konceptet AirHomie udviklet. AirHomie måler ved hjælp af sensorer i loftet, kvaliteten af indeklimaet i dit hjem og lufter ud, ved hjælp af universelle, automatiske vinduesåbnere, monteret direkte på vinduet. Ved hjælp af data kan superbrugeren følge forbedringen af indeklimaet på en tilhørende app, som viser statistikker og status. Appen giver mulighed for manuelt at åbne og lukke vinduerne. Vinduerne kan desuden også betjenes ved hjælp af en trådløs kontakt.

Project Details

  • KundeSkoleprojekt, case givet af design-people og Develco Products
  • DatoDecember 2017
  • OpgaverKonceptudvikling, Prototyping, Design
Media